Tannlege i Fredrikstad

En tannleges hovedrolle er å diagnostisere, behandle og sette inn forebyggende tiltak for å optimalisere munn- og tannhelse. Om du går ved vedvarende smerter, eller det er lenge siden forrige sjekk, kan det være lurt å ta kontakt med oss for videre behandling. Vi jobber med forebyggende tannhelsetjenester, samtidig som vi også behandler vedvarende tannproblemer.

Dyktige og erfarne tannleger

Skal du rotfylle, sette inn implantat eller gjøre en rutinert sjekk? 

Våre tannleger bistår deg med å identifisere eventuelle diagnoser, behandle sykdommer, reparerer skadede tenner, utbedre tannstillingsfeil, bygge og sette inn spesialtilpassede kroner og broer, samt jobbe med kroniske tannkjøttsykdommer. Vi mener likevel en av våre viktigste oppgaver er å være en trygg og tillitsfull tannlege, som sørger for at du som person blir godt ivaretatt når du har tannbehandling hos oss.

Øystein Jurgen Andresen

Utdannelse: Pre-med West Virginia University, utexaminert Tannlegestudiet Gøteborgs Universitet 1999. Spesialist kompetanse innen Implantat protetikk med helfo støtte.

Erfaring: 18 måneder i militæret ved Skjold Garnison, 6 måneder ved Byporten Tannhelsesenter i Oslo og Asker, 3,5 år ved Collosseum klinikken i Oslo (Bogerud), 19 år ved Tannlegene i Vektergaarden.

Helene Maryann Josefsen

Utdanning: Tannlegestudiet Riga Universitet 2016 (Latvia).

Erfaring: 7 år ved Tannlegene i Vektergaarden.

 

Konkurransedyktige priser

Vi fører konkurransedyktige priser samtidig som vi kan gå god for våre tannlegers faglige og praktiske kompetanse. 

Har du tannlegeskrekk vil vi gjerne imøtekomme dette, da våre tannlegers viktigste jobb er at du som pasient skal kunne føle deg trygg. Si gjerne ifra på forhånd slik at våre tannleger tar spesielt hensyn til dette når du er til tannbehandling på vår klinikk.

Ønsker du å bestille time eller har du spørsmål om våre tannleger eller tannbehandling? Ta kontakt med oss på denne siden.