Akutt tannlegehjelp

Tannlegene i Vektergaarden tilbyr akutt tannlegehjelp samme dag du ringer oss. Dette gjør det enkelt å få hjelp med akutt tannsmerte eller tannskader som kan oppstå.

Tannsmerter

Tannverk er svært smertefullt og vanlig smertestillende har ofte liten effekt mot verkingen. Om smerten er sterk og du ikke kan vente til en ledig tannlegetime kan du vurdere akutt tannlegehjelp. Vi vil hjelpe deg identifisere hva som forårsaker smerten og hvilken behandling som vil både løse problemet og lindre smerten.

Mistet tann eller annen tannskade

Noen ganger er man uheldig. Om du har skadet eller mistet en tann er det lurt å ta kontakt med en tannlege umiddelbart. En tannlege vil se på skadene på tannen og vurdere om noe må rettes opp i umiddelbart. Har man slått ut en tann skal den legges under tungen/ holdes i munnen, men kan også legges i ett glass melk for ikke å tørke ut. Ta deretter kontakt med oss slik at vi kan se om tannen kan settes inn igjen. Er det ikke mulig vil vi se på implantater eller bro løsninger.

Det kan være lurt å sjekke hjemmeforsikring, reiseforsikring eller HELFO da kostnadene for akutt tannlegehjelp ofte dekkes her.

trenger DU akutt tannlegehjelp? 

Ring oss på telefon 69 32 03 77 eller ta kontakt her.