En trivelig og moderne tannklinikk i gamlebyen

Tannlegene i Vægtergaarden er en hyggelig tannklinikk som ligger i den historiske Gamlebyen i Fredrikstad. Vårt kontor består av tre tannleger, fire tannlege assistenter og en tannpleier, som alle står klare til å gi deg en positiv opplevelse hos tannlegen. 

Tannlegene i Vægtergaarden ble etablert i 2004, men vår historie som familiebedrift går helt tilbake til 1973. I løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss et godt rykte som en trivelig og kompetent tannklinikk. Klinikken vår er i et verneverdig bygg med et hyggelig og beroligende venteværelse, med lyse og moderne behandlingsrom. 

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på utviklingen innen tannhelse. Utstyret vårt er nytt og moderne, og bidrar til en effektiv og smertefri behandling for våre pasienter. 

VÅRE TJENESTER 

Vi er en allmennpraktisk tannklinikk som kan tilby alt av behandling og dekker de fleste behov innen tannpleie. Før vi utfører en behandling vil vi alltid gjøre en undersøkelse, for å kartlegge tannhelsen og bittets tilstand. Dette sørger for at vi kan gjøre en vurdering av hvilke tiltak som er nødvendig for å gi pasienten et friskt og funksjonelt bitt. Deretter setter vi opp et kostnadsforslag på eventuelle behandlinger. 

Les mer om våre behandlinger her 

KOSMETISKE OG FOREBYGGENDE TANNBEHANDLINGER 

Vi tilbyr også både kosmetiske tannbehandlinger og forebyggende behandlinger. Ønsker du deg et rent og hvitt smil? Kom gjerne innom oss for en profesjonell utført bleking av tennene. Vi kan til og med tilby tannsmykker! 

Les mer om kosmetisk tannbehandling her

Vondt i hodet, nakken eller i kjeven? 

Har du ofte hodepine, vondt i nakken eller anspent kjeve? Da kan en tilpasset bittskinne være løsningen. Bittskinner beskytter tennene mot gnissing, og kan avlaste kjeven dersom den er anspent. 

Les mer om bittskinner her. 

Moderne og effektivt utstyr 

Vi er stolt av å kunne tilby behandlinger med Cerec og CAD/CAM. Cerec er en produsent av utstyr som ved hjelp av et kamera og datateknologi kan fremstille keramiske kroner på kun et par timer. Med teknologien til Cerec kan vi scanne tenner, istedenfor den tradisjonelle avstøpningen. Derettes fremstilles en krone digitalt og overføres til vår fresemaskin som produserer kronen. Når kronen er ferdig brennes den i en ovn i 10-20 minutter og avkjøles, før den kan settes inn. Denne teknikken er tidsbesparende og pasienten slipper å få en midlertidig løsning mens vi venter på å få levert en ny tann. 

Cerec-teknologien kan brukes på blant annet: 

  • fasader 
  • innlegg 
  • kroner 
  • mindre broer 
  • skjelett til gebiss 

Les mer om Cerec og CAD/CAM her.

Vi tilbyr akutt tannlegehjelp 

Det finnes mange grunner til hvorfor man har behov for akutt tannlegehjelp. Hvis du for eksempel faller og slår ut en tann er det viktig å komme seg raskt til tannlegen. Ikke bare gjør det vondt, men det er viktig å få fikset synlige skader på tennene raskt. I noen tilfeller kan det avgjøre om du kan beholde tannen eller ikke. Dersom du opplever smerte i tennene bør du gå til tannlegen for å finne og behandle årsaken. 

Tannlegene i Vægtergaarden tilbyr akutt tannlegehjelp og time samme dag som du ringer. Har du behov for en akutt tannlegetime? Ring oss på telefon 69 32 03 77

Les mer om akutt tannlegehjelp her. 

Ta kontakt

Har du behov for tannlegesjekk, tannbehandling eller ønsker mer informasjon om behandlinger og timebestilling? Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg. Vi har kort ventetid og fleksible tider for timer. Du finner oss i den vakre Gamlebyen i Fredrikstad!