Behandlinger

Behandlinger utført av erfarne og profesjonelle tannleger i Fredrikstad

Tannlegene i Vektergaarden er en moderne tannklinkk i Fredrikstad. Våre tannleger tilbyr en rekke behandlinger og dekker de fleste behov innen tannpleie.

Fyllingsterapi, tannfargede fyllinger. Vi jobber med Biomimetiske prinsipper hvor vi gjenskaper estetikk og funksjon på tannen. Ett prinsipp som er utført ved klinikken siden 1977, da amalgam ble fjernet her som materiale som en av de første klinikker i Norge av Øystein Andresen Senior.

Protetisk behandling med sementerte løsninger som kroner og broer, for å gjenskape ønsket utseendet og funksjon. Protetisk behandling med løse løsninger for å gjenskape utseendet og bedre funksjon i ett skadet bitt, eller helt tannløse kjever.

Implantat behandling fra innsetting av skrue, til montering av ferdig tann, bro eller hel underkjeve protese/gebiss. Alt utføres på klinikken i Gamlebyen.

Akutt hjelp på dagen. Noen ganger kan ikke behandlingen vente. Vi har akutt timer tilgjengelig på dagtid og eventuelt kveldstid om du ringer i arbeidstiden.

Kosmetisk tannbehandling, bleking, tannsmykke. Hvite, rette tenner har blitt et tegn på god helse. Vi hjelper deg på veien. Vi har behandlere som er sertifiserte innen Inman Aligner og Miceriums usynlige skinner.

Bittskinne til bruk mot tannslitasje, tanngnissing og kronisk hodepine. Kanskje har den konstante hodepinen, nakkesmerter eller kjevesmertene en helt annen grunn enn du først trodde. Vi hjelper deg finne løsninger mot tanngnissing og slitasje.

Fjerning av visdomstenner. Vi fjerner visdomstenner skånsomt og hjelper deg tilbake til en smertefri hverdag.

Sentralt i Gamlebyen, Fredrikstad

Du finner oss sentralt i Gamlebyen. Vi har kort ventetid og fleksible tider for timer. Vi ønsker at du skal kunne få den behandlingen du trenger så snart som mulig og tilbyr derfor Crescoavtale for delbetaling om ønskelig.

Ta kontakt med Tannlegene i Vektergaarden her for mer informasjon om våre behandlinger og timebestilling.