Tannimplantat

Har du vært uheldig å mistet en tann kan tannimplantat være et godt alternativ

Slik vil det ikke kunne være like synlig at du mangler en eller flere tenner. Dette implantatet består av to deler hvor den ene ligner tannroten og den andre ligner tannkronen. Den nedre delen festes i kjevebenet og den andre festes over.

Din tannlege vil undersøke nøye på forhånd om dette er riktig alternativ for deg. Innsettingen av implantatet vil foregå under lokalbedøvelse slik at du ikke opplever noen smerte. I løpet av de neste 2-3 måneden vil kjevebenet gro rundt implantatet og feste seg på implantatets overflate. Tannlegen vil deretter feste inn den nye tannkronen. Svært få pasienter opplever problemer rundt denne typen behandling og etter implantatet er satt inn er det lite ubehag.

Moderne tannlege i Fredrikstad

Tannlegene i Vektergaarden er en gruppe erfarne tannleger som utfører alt innen moderne tannpleie. Du finner oss Gamlebyen, sentralt i Fredrikstad. Vi har meget kort ventetid og fleksible tider for timer. Vi ønsker at du skal kunne få den behandlingen du trenger så snart som mulig og tilbyr derfor Crescoavtale for deltbetaling om ønskelig.

Ønsker du mer informasjon om tannimplantat kan du ta kontakt med oss her.