OM OSS

Teamet i Gamlebyen

Tannlegeassistentene våre er din første kontakt med klinikken, og vi føler at du som pasient blir tatt godt imot av dem. Du vil ha tannlegeassistentene som kontaktpersoner gjennom all behandling hos oss,
og de vil sørge for at du alltid kan nå nettopp din tannlege i kontortid.

Vår klinikk har stor kompetanse innen mange felt, kompetanse vi har ervervet gjennom å rekruttere
dyktige tannleger, spesialist og tannpleier, med faglig kunnskap og godt håndlag med pasienter til samme klinikk.
Å kunne diskutere terapivalg og prognoser med en eller flere kollegaer, er nyttig for å gi deg som pasient, best mulig terapi. At vi kan tilby denne kompetansen under samme tak, gjør det enklere for deg å få behandling, da all behandling utføres her i Gamlebyen, Fredrikstad.

Klinikken har en erfaren tannlege innen protetisk implantatbehandling, en kirurgisk spesialist innen periodontitt (Pyrea) og implantatbehandling, tre tannleger med tilsammen 18 års erfaring og en dyktig tannpleier. Alle viktige deler for at du som pasient skal få best mulig behandling og oppfølging.

Legesekretær, Anita Erene Olavesen.

Anita Erene Hagen

Anita er fra Sarpsborg, og utdannet legesekretær, hun er vår sjefs-assistent. Startet hos Tannlegene i Vektergaarden i 2014. Optimistisk, morsom og omsorgfull.
Kursvirksomhet: Implantat oppdekning etc, Opus dental.2014.

Tannpleier, Shokh Hiwa Jalal.

Shokh Hiwa Jalal

Shokh er vår dyktige og kunnskapsrike tannpleier. Har tatt tannpleier utdannelsen ved UiO. Startet hos Tannlegene i Vektergaarden i 2012. Snakker kurdisk, engelsk og norsk.
Tannlege, Øystein J. Andresen.

Øystein J Andresen

Øystein er oppvokst i Fredrikstad, og har studerte Pre-med (forberedende medisin) ved
West Virginia University, USA 1989-92. Tok tannlege eksamen ved Gøteborgs Universitet i 1999.
Startet tannlegevirksomheten i indre Troms som militærtannlege, deretter ansatt ved Byporten tannlegesenter og Colosseum Tannklinikk i Oslo, før retur til Fredrikstad i 2004. Startet Tannlegene i Vektergaarden i 2007, etter at kollega/far gikk av med pensjon. Målsetting for klinikk: å gi behandling av høy kvalitet, og tilgjengelighet.
Kursvirksomhet: Implantat kirurgi og implantat protetikk, TSE kurs i Geriodotologi og Patologi, Estetisk tannbehandling, Godkjent for implantat protetikk med støtte fra helfo.
Spesialist innen Periodontitt, Jesper Zakrisson .

Jesper Zakrisson

Spesialist innen Periodontitt. Studerte ved Umeå Universitet. Ansatt ved Ørebro Sykehus og hospiterer hos Tannlegene i Vektergaarden en gang i måneden. Rolig og dyktig kirurgisk. Flink med pasienter, god på omsorg. Setter blant annet implantater med refusjon fra Helfo.
Estetisk tannbehandling, Agnes Rutherford.

Agnes Rutherford

Agnes er fra Sarpsborg, men trives godt i Fredrikstad. Hun er utdannet ved Poznan Universitet i Polen. Snakker litt Polsk, engelsk og norsk. Startet hos Tannlegene i Vektergaarden 1.juli 2015.
Kursvirksomhet: Estetisk tannbehandling, Retningslinjer innen Helfo.
Helene Maryann Josefsen

Helene er fra Fredrikstad.
Hun utdannet seg i Latvia, ved Riga Stradins Universitet. Startet hos Tannlegene i Vektergaarden august 2016.

Kursvirksomhet: Estetisk tannbehandling